Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
Okitsu Wase, Japonya menşeili satsuma grubunun öne çıkan bir çeşididir ve 1940’larda Miyagawa alt türünden türemiştir.Büyük, yassı formu, kolay soyulabilen ince kabuğu, sulu ve tatlı lezzetiyle dikkat çeker.Ayrıca güçlü gelişim gösteren ağaç yapısı, düşük çekirdek oranı ve yüksek Usare (verim) seviyeleri, onu üreticiler için cazip kılar.
Ambalajlar
İletişim formu üzerinden bize 7/24 ulaşabilirsiniz.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Mandalina Okitsu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erken hasat zamanının yıldızı Mihowase, tatlı ve kolay soyulan yapısıyla sofralara tazeliği ilk taşır.
Koyu turuncu‑kırmızı kabuğu ve sulu aromasıyla Dobashi Beni mandalinası kış sofralarının gözdesidir.
Parlak turuncu kabuğu ve dengeli aromasıyla Clementine mandalinalarımız, kolay soyulan ve lezzetli bir tercihtir.
Koyu turuncu, sulu ve aromatik içeriğe sahip Nova mandalinaları zengin tat profiliyle öne çıkar.
Çok kolay soyulan, çekirdeksiz ve yoğun tatlı‑ekşi aromasıyla Tango, portakal sezonunun geç dönemine damga vuran zengin bir çeşittir.
Kendine özgü aroması , yumuşak et içeriğiyle W. Murcott mandalinaları, tatlı severlerin favorisidir.
Primosol mandalinalarımız, hafif tatlı aromasıyla tazeliğin erken mevsimi sunar.