Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
K. Dobashi’nin bahçesinde 1940’ta Owari’den türeyen Dobashi Beni, satsuma grubu içinde benzersiz bir çeşittir.Derin turuncu‑kırmızı dış rengi ve koyu et görünümü, görsel olarak dikkat çeker.Kabuk ince, pürüzsüz ve kolay soyulabilir; çekirdeksiz yapısı onu taze tüketim için ideal kılar.Erken sezon lezzeti arayanlar için mükemmeldir
Ambalajlar
İletişim formu üzerinden bize 7/24 ulaşabilirsiniz.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Mandalina Dobashi Beni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Japon kökenli Okitsu mandalinası, erken olgunlaşan, tatlı, çekirdeksiz ve aromatik yapısıyla sofraların vazgeçilmezidir.
Erken hasat zamanının yıldızı Mihowase, tatlı ve kolay soyulan yapısıyla sofralara tazeliği ilk taşır.
Parlak turuncu kabuğu ve dengeli aromasıyla Clementine mandalinalarımız, kolay soyulan ve lezzetli bir tercihtir.
Koyu turuncu, sulu ve aromatik içeriğe sahip Nova mandalinaları zengin tat profiliyle öne çıkar.
Çok kolay soyulan, çekirdeksiz ve yoğun tatlı‑ekşi aromasıyla Tango, portakal sezonunun geç dönemine damga vuran zengin bir çeşittir.
Kendine özgü aroması , yumuşak et içeriğiyle W. Murcott mandalinaları, tatlı severlerin favorisidir.
Primosol mandalinalarımız, hafif tatlı aromasıyla tazeliğin erken mevsimi sunar.