Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
Primasol mandalinası, Miho Wase satsuma ile Carvalhais mandarinin İtalya’da melezlenmesiyle geliştirilmiş bir çeşittir ve oldukça erken olgunlaşan türlerdendir.Okitsu'ya göre birkaç gün daha geç olgunlaşır, ancak yine de erken sezon meyvesi olarak öne çıkar.Ağaçları güçlü ve verimlidir; genç dallarında diken bulunabilir. Satsuma türlerinin puflama (kabuk ayrılması) sorunu bu çeşitte görülmez, dolayısıyla ağacında uzun süre kalabilir.
Ambalajlar
İletişim formu üzerinden bize 7/24 ulaşabilirsiniz.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Mandalina Primasol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Japon kökenli Okitsu mandalinası, erken olgunlaşan, tatlı, çekirdeksiz ve aromatik yapısıyla sofraların vazgeçilmezidir.
Erken hasat zamanının yıldızı Mihowase, tatlı ve kolay soyulan yapısıyla sofralara tazeliği ilk taşır.
Koyu turuncu‑kırmızı kabuğu ve sulu aromasıyla Dobashi Beni mandalinası kış sofralarının gözdesidir.
Parlak turuncu kabuğu ve dengeli aromasıyla Clementine mandalinalarımız, kolay soyulan ve lezzetli bir tercihtir.
Koyu turuncu, sulu ve aromatik içeriğe sahip Nova mandalinaları zengin tat profiliyle öne çıkar.
Çok kolay soyulan, çekirdeksiz ve yoğun tatlı‑ekşi aromasıyla Tango, portakal sezonunun geç dönemine damga vuran zengin bir çeşittir.
Kendine özgü aroması , yumuşak et içeriğiyle W. Murcott mandalinaları, tatlı severlerin favorisidir.