Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
Menşei kesin olarak bilinmemekle birlikte Fas kökenli olduğu düşünülmektedir. Ocak–Mart döneminde olgunlaşan bu geç sezon mandalinası, kırmızımsı turuncu kabuğu ve parlak turuncu meyve etiyle dikkat çeker. Kendine has aroması, yoğun tatlılığı ve mükemmel rengiyle öne çıkar. Kolay soyulabilen kabuğu, az çekirdeği ve iri meyve yapısıyla hem taze tüketimde hem de sofralarda görsel bir şölendir.
Ambalajlar
İletişim formu üzerinden bize 7/24 ulaşabilirsiniz.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Mandalina W.Murcott |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Japon kökenli Okitsu mandalinası, erken olgunlaşan, tatlı, çekirdeksiz ve aromatik yapısıyla sofraların vazgeçilmezidir.
Erken hasat zamanının yıldızı Mihowase, tatlı ve kolay soyulan yapısıyla sofralara tazeliği ilk taşır.
Koyu turuncu‑kırmızı kabuğu ve sulu aromasıyla Dobashi Beni mandalinası kış sofralarının gözdesidir.
Parlak turuncu kabuğu ve dengeli aromasıyla Clementine mandalinalarımız, kolay soyulan ve lezzetli bir tercihtir.
Koyu turuncu, sulu ve aromatik içeriğe sahip Nova mandalinaları zengin tat profiliyle öne çıkar.
Çok kolay soyulan, çekirdeksiz ve yoğun tatlı‑ekşi aromasıyla Tango, portakal sezonunun geç dönemine damga vuran zengin bir çeşittir.
Primosol mandalinalarımız, hafif tatlı aromasıyla tazeliğin erken mevsimi sunar.