Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
1936 yılında İtalya’dan ülkemize getirilen Clementine mandalinası, özellikle Akdeniz Bölgesi’nde yaygın olarak yetiştirilmektedir. Orta büyüklükte, sık yapraklı ve çok dallı ağaçları yuvarlak taç formu oluşturur. Meyvesi koyu portakal renginde, hafif pürüzlü kabuğa sahiptir ve kabuk meyve etine orta sıkılıkta bağlıdır ancak kolay soyulabilir. Diğer mandalina çeşitlerine göre puflaşma göstermemesi, yüksek verimi ve düşük periyodisite eğilimiyle üreticilerin tercih ettiği bir çeşittir. En iyi verim için bahçede uygun tozlayıcı çeşitlerin
Ambalajlar
İletişim formu üzerinden bize 7/24 ulaşabilirsiniz.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Mandalina Clementine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Japon kökenli Okitsu mandalinası, erken olgunlaşan, tatlı, çekirdeksiz ve aromatik yapısıyla sofraların vazgeçilmezidir.
Erken hasat zamanının yıldızı Mihowase, tatlı ve kolay soyulan yapısıyla sofralara tazeliği ilk taşır.
Koyu turuncu‑kırmızı kabuğu ve sulu aromasıyla Dobashi Beni mandalinası kış sofralarının gözdesidir.
Koyu turuncu, sulu ve aromatik içeriğe sahip Nova mandalinaları zengin tat profiliyle öne çıkar.
Çok kolay soyulan, çekirdeksiz ve yoğun tatlı‑ekşi aromasıyla Tango, portakal sezonunun geç dönemine damga vuran zengin bir çeşittir.
Kendine özgü aroması , yumuşak et içeriğiyle W. Murcott mandalinaları, tatlı severlerin favorisidir.
Primosol mandalinalarımız, hafif tatlı aromasıyla tazeliğin erken mevsimi sunar.