Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
Mihowase 1940’larda Japonya’da Miyagawa Wase satsuma türünden geliştirilen, early‑maturing bir mandalina çeşididir.Owari satsumaya göre daha küçük ve biraz daha tatlı olan meyveleri, ince kabuk yapısına sahiptir ve kolay soyulabilir; aynı zamanda daha yoğun aromalıdır.Ağaçları oldukça dayanıklıdır; olgunlaştıkça meyveler sulu ve tatlı içeriğe ulaşır. Ayrıca meyve eti plump ve canlıdır, tatlı‑ekşi dengesiyle dikkat çeker. Genel olarak Owari gibi klasik satsumalara göre daha dayanıklı, verimli ve kullanıcı dostudur.
Ambalajlar
İletişim formu üzerinden bize 7/24 ulaşabilirsiniz.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Mandalina Mihowase |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Japon kökenli Okitsu mandalinası, erken olgunlaşan, tatlı, çekirdeksiz ve aromatik yapısıyla sofraların vazgeçilmezidir.
Koyu turuncu‑kırmızı kabuğu ve sulu aromasıyla Dobashi Beni mandalinası kış sofralarının gözdesidir.
Parlak turuncu kabuğu ve dengeli aromasıyla Clementine mandalinalarımız, kolay soyulan ve lezzetli bir tercihtir.
Koyu turuncu, sulu ve aromatik içeriğe sahip Nova mandalinaları zengin tat profiliyle öne çıkar.
Çok kolay soyulan, çekirdeksiz ve yoğun tatlı‑ekşi aromasıyla Tango, portakal sezonunun geç dönemine damga vuran zengin bir çeşittir.
Kendine özgü aroması , yumuşak et içeriğiyle W. Murcott mandalinaları, tatlı severlerin favorisidir.
Primosol mandalinalarımız, hafif tatlı aromasıyla tazeliğin erken mevsimi sunar.