Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
Nova mandalinası, klemantin ile Orlando tangelo melezinden geliştirilmiş, güçlü gelişen ağaç yapısına sahip verimli bir çeşittir. Parlak yapraklı, dikenli ve soğuğa dayanıklı olmasıyla Doğu Akdeniz’de yetiştiriciliği hızla artmaktadır. Kabuk meyve etine sıkı bağlı olup, kolay soyulmasa da yüksek kaliteli, aromatik ve sulu meyve etiyle dikkat çeker. Uzun süre ağaç üzerinde kalabilmesi ve satsuma türlerinde görülen puflama sorununa sahip olmaması, Nova’yı hem üretici hem de tüketici için cazip kılar
Ambalajlar
İletişim formu üzerinden bize 7/24 ulaşabilirsiniz.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Mandalina Nova |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Japon kökenli Okitsu mandalinası, erken olgunlaşan, tatlı, çekirdeksiz ve aromatik yapısıyla sofraların vazgeçilmezidir.
Erken hasat zamanının yıldızı Mihowase, tatlı ve kolay soyulan yapısıyla sofralara tazeliği ilk taşır.
Koyu turuncu‑kırmızı kabuğu ve sulu aromasıyla Dobashi Beni mandalinası kış sofralarının gözdesidir.
Parlak turuncu kabuğu ve dengeli aromasıyla Clementine mandalinalarımız, kolay soyulan ve lezzetli bir tercihtir.
Çok kolay soyulan, çekirdeksiz ve yoğun tatlı‑ekşi aromasıyla Tango, portakal sezonunun geç dönemine damga vuran zengin bir çeşittir.
Kendine özgü aroması , yumuşak et içeriğiyle W. Murcott mandalinaları, tatlı severlerin favorisidir.
Primosol mandalinalarımız, hafif tatlı aromasıyla tazeliğin erken mevsimi sunar.