Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
Biberlerimiz, renk ve şekil çeşitliliği ile farklı pazar segmentlerine hitap eder. Tatlı ve acı çeşitleri, taze tüketimden konserve ve işleme sektörüne kadar geniş kullanım alanına sahiptir. Hasat sonrası boyut, renk ve sağlamlık açısından titizlikle sınıflandırılır, ihracat standartlarına uygun şekilde paketlenir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzak pazarlara sorunsuz teslim edilir.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Biber Kapya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() Biber Şili Biber |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() Biber Dolma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() Biber Kalifornia Dolmalık |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İri ve uzun yapısı, etli ve tatlı aromasıyla Kapya biber, közleme ve salçalık için en çok tercih edilen biber çeşididir.
Aromatik ve acı yapısıyla Şili biber, yemeklere karakteristik bir tat ve yoğun aroma katar.
Geniş iç hacmi, hafif aroması ve etli yapısıyla dolmalık biber, hem dolma hem de taze tüketim için ideal bir seçimdir.
Kalın duvarlı, tatlı aromalı ve büyük yapısıyla California dolmalık biber, hem tat hem kalite konusunda sofraların aranan ferdidir.