Merak ettiklerinizi öğrenin, bize ulaşın.
Brezilya'da keşfedildikten sonra 1870 yılında ABD Tarım Bakanlığı tarafından Washington, D.C.’ye getirilmiş ve birkaç yıl sonra Eliza Tibbets tarafından Kaliforniya’nın Riverside kentinde başarılı bir şekilde yetiştirilmiştir; bu da portakalın ticari anlamda değer kazanmasını sağlamıştır.Meyveleri büyük, parlak turuncu renkte, etli ve çekirdeksizdir. Kabuk yapısı kalın ama kolay soyulabilir; bu da onu tüketim ve nakliye açısından kullanıcı dostu kılar.Washington Navel, özellikle lezzeti, çekirdeksiz yapısı ve depolama kolaylığı nedeniyle hem iç hem dış pazarda en çok tercih edilen portakal çeşitlerinden biridir.
Ambalajlar
İletişim formu üzerinden bize 7/24 ulaşabilirsiniz.
Oca | Şub | Mar | Nis | May | Haz | Tem | Ağu | Eyl | Eki | Kas | Ara | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() Portakal Washinton Navel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erken olgunlaşan, rahat soyulabilen ve tatlı aromasıyla öne çıkan Fukumoto Navel portakalı, kış sofralarına ferahlık getirir.
Spring Navel, büyük, parlak turuncu ve aromatik meyveleriyle kış aylarının vazgeçilmezi olmaya aday.
Geç olgunlaşan Lane Late portakalı, yuvarlak formu, lezzetli ve uzun ağaçta kalabilir yapısıyla sofralara değer katar.
İçten pembe-kırmızı renkli, tatlı ve düşük asitli Cara Cara portakalları, hem lezzet hem görsel olarak sofraları süsler.
Altın turuncu kabuğu, sulu içeriği ve tatlı lezzetiyle Valencia portakalı, ilkbahar ve yazı sofralarınıza tazelik katar.
Navelina portakalı; parlak kırmızı-turuncu kabuğu, tatlı ve sulu içeriği ile sofralara tazelik katar.