© 2020 Tüm hakları saklıdır.

KİRAZ

Kiraz (Prunus avium), gülgiller (Rosaceae) familyasından Giresun, Güney Kafkasya, Hazar Denizi ve Kuzeydoğu Anadolu'da doğal olarak bulunan meyve ağacı. Türkiye'nin çok farklı fiziki koşulları nedeniyle, bölgeler arasında kirazın olgunlaşması bakımından 1.5 aya varan farklılıklar görülebilmektedir. Modern tarım yöntemlerinin kullanılmaya başlanmasıyla birlikte kirazda verim ve kalite de artmaktadır. Türkiyede en kaliteli kirazlar Torosların kuzey yamaçlarında,Göksu Nehrinin kaynağında yer alan Korualan Kasabasında, Mernek Köyüne bağlı Çile dağının eteklerinde İbrim Sarıoluk Mevkiinde Mernek Yaylasında ve Afyon'un Çay ilçesinin Eber Kasabasında yetişir.


Paketleme Şekli:
600x400x90mm karton Şale 16x350g Net 5.6kg
600x400x105mm karton
Şale 10x500g Net 5 kg
600x400x150mm karton Şale 10x1000g Net 10 kg
400x300x125mm karton & Ahşap 24+,26+,28+,30+mm Net 5 kg

KİRAZ ÇEŞİTLERİ

ZİRAAT 900


SEZON: 25 MAY - 15 JULY
YETİŞTİĞİ ŞEHİRLER: Aegean region, Mediternian region, Anatolia

Detay

NAPOLYON


SEZON: 20 MAY-10 JULY
YETİŞTİĞİ ŞEHİRLER: Aegean region, Mediternian region,Anatolia

Detay